Bine ați venit la noi acasă!

sâmbătă, 27 martie 2010

Cugetarea zilei

Nu se merită să mă risc. Stau cil.

luni, 22 martie 2010

Oldies but goldies

Ai chef de ieșit pe munte și nu ai cu cine? Poți să faci ce am făcut eu ieri. Te duci și îi întrebi și tu pe ăia de-i vezi mai echipați dacă vor să te ia cu ei. Așa am mers cu câțiva membri ai Floare de Colț București, vechiul club înființat de Emilian Cristea.

vineri, 12 martie 2010

De ce e ultima oară când merg la Om Bun

...pentru că am avut impresia că sunt la cinema și văd un film pentru a nu știu câta oară. Pentru că am avut impresia de concert făcut în silă.

Cum intrăm în sală dăm de același decor complex, banner-ul pe care scrie Om bun cu alb pe fond albastru. Noroc că atunci când l-au făcut nu au scris și anul pe el că dădeau de belea, apoi ar fi trebuit să facă în fiecare an un alt banner. Probabil că în fiecare an după concert

miercuri, 3 martie 2010

Cum se face practica la ASE

Dacă v-ați întrebat vreodată, fie fiindcă sunteți studenți la ASE, fie că sunteți viitori studenți la ASE, cum se face practica în această instituție, aveți aici un răspuns care sigur vă va edifica asupra acestei dileme. Să vă povestesc cum stă treaba.

Pe data de 16 februarie primesc convenția de practică, convenție ce trebuie semnată de firma la care urmează să fac practica (firmă care se presupune că mă așteaptă cu brațele deschise de mult, eu trebuie doar să pun mâna pe telefon și să îi sun!) până pe 1 martie. Lăsând la o parte faptul că nu am înțeles de ce trebuie să știe ei cu două luni înainte unde faci practica, mă duc împreună cu câțiva colegi la profesorul coordonator să îl întrebăm cum stă treaba.

marți, 2 martie 2010

Povestea primei ture de ski de tură

În sfârșit m-am decis să renunț la fițe și m-am hotărât să îmi iau echipament de ski de tură la mâna a doua, până o să am eu peste 20 de milioane de dat pe echipament nou va mai trece multă apă pe Dâmbovița. Știam că Vali are o pereche de clăpari de tură în plus și mă gândesc să împușc doi iepuri dintr-o lovitură, pun de o afacere cu el. Îl scap și pe el de clăparii în plus și îmi fac și eu rost de echipament. Toate ca toate dar nu totdeauna ce e logic e și adevărat,