„Navigam pe un vas de hârtie, credeam în filosofie și în progresul moral (general)...”
miercuri, 29 februarie 2012
10 reguli de bază pentru mersul la sală
Te-ai hotărât să începi să mergi la o sală de forță și nu știi de ce ai nevoie? Iată câteva dintre regulile de bază, deduse de mine de-a lungul timpului:
1. Chiar dacă ai peste suta de kile, să nu cumva să te atingi de aparatele cardio. Important e doar să faci mușchi. Vei arăta foarte bine cu burta și mușchii umflați la maxim.
2. Indiferent cât de mică sau mare o ai, tu plimbă-te cu ea la vedere prin vestiar. Ah, și mergi cât mai încet și agale, ca să poată să te admire toți.
3. Trebuie să ai minim un tatuaj.
4. Ia-ți parfumul la tine și, înainte să părăsești vestiarul, consumă jumătate de sticlă.
5. Neapărat să ai la tine cât mai multe prafuri, trebuie să ajungi cât un urangutan cât mai repede!
Etichete:
badarani,
muschi,
reguli sala de fitness,
sala de fitness,
vestiar
marți, 28 februarie 2012
Lumea merge la teatru
Cu toate că societatea se duce încet-încet (dar sigur) la vale, cu toate că lumea parcă se prostește de la zi la zi, devine tot mai ignorantă, superficială și amatoare de kitsch (și hai să nu mai continuăm mai bine), în ciuda apariției filmelor HD, descărcate fără bani și fără vreun efort de acasă din fotoliu, totuși lumea merge la teatru. Și nu doar că merge, dar se îmbulzește la cozi pentru bilete, se trezește sâmbătă dimineața în zori de zi ca să prindă un loc la Egoistul, Sinucigașul sau Dineu cu proști, piese de care altfel nu ai cum să dai cu ochii.
luni, 20 februarie 2012
Movie girl
Astazi intru pe forumul EcoXtrem si pe langa anuntul ca vinde coltari (300RON, semimecanici, daca va intereseaza detalii intrebati :) ) gasesc urmatorul filmulet. Cum sa nu te bucuri cand incepi ziua asa?
The North Face Brand Manifesto from Camp 4 Collective on Vimeo.
Etichete:
filme munte,
filme natura,
Tibanu
luni, 13 februarie 2012
ACTA si turma
Nu știu dacă este ok semnarea lui sau nu - înclin să cred și eu că nu căci la o primă citire a tratatului părea destul de abuziv. Nu vreau să vorbesc despre asta, vreau să remarc cum prin social media și prin mediatizarea părerii unora s-a creat o psihoză colectivă. Câți oare din miile de oameni care au dat attend pe Facebook la mitingul anti-ACTA sau din cei care au fost în piață au habar despre ce este acest tratat? Câți au dat un simplu lmgtfy să vadă cu ochii lor despre ce este acest tratat?
Am întrebat astăzi un prieten de ce crede EL că semnarea ACTA este un lucru rău - răspunsul a fost mind blowing: "Tu ai văzut episodul din Robotzi anti-ACTA?". Iată un exemplu superb de ceea ce în psihologie se numește efect halou. Efectul halou spune că dacă considerăm o persoană de exemplu deșteaptă, tindem să îi atribuim o serie de alte trăsături pozitive: creativă, simțul umorului, plăcută etc. Pentru că cei care fac Robotzi sunt creativi și amuzanți (recunosc, și mie îmi plac) considerăm automat că au dreptate și în chestiunea ACTA. Superb din punct de vedere psihologic, tragic din orice alt punct de vedere...
Înainte să ne plângem că ne vor confisca internetul ar trebui să plângem că ne-au confiscat gândirea. De fapt nu ne-a confiscat-o nimeni, am dat-o de bună voie și pe nimic. Măi oameni buni, aveți curajul să vă formați propriile opinii! Renunțați să mai fiți parte din turmă, lăsați-vă creierul să zburde liber - informați-vă, întrebați-vă ce credeți VOI despre un subiect. Nu înțeleg de ce plângeți dreptul la informație dacă oricum nu îl folosiți. Profitați de faptul că în această epocă absolut orice informație doriți este la un click de voi.
Sursa foto (click)
Etichete:
ACTA,
robotzi ACTA,
spiritul de turma,
tratatul ACTA
Abonați-vă la:
Postări (Atom)