Bine ați venit la noi acasă!

miercuri, 16 februarie 2011

Deștepții din ziua de azi

Se întâmplă, n-ai ce să-i faci. Vrei sau nu vrei, din când în când îl mai auzi pe Mircea Badea. De data asta era la nu-știu-care radio la care probabil că are el emisiune și încerca să îi explice unui ascultător de ce nu mai bea el Red Bull. Explicația era firească: nu că l-ar interesa măcar puțin că e nesănătos, nociv sau cum vreți să îi spuneți, ci pentru că firma respectivă și-a făcut reclamă pe site-ul unui bou (sau nu mai țin minte exact dacă „bou” a zis, în orice caz era ceva de rău; probabil era vorba despre Traian Băsescu sau altcineva din Partidul Democrat Liberal).

Mircea Badea ne declara că asta cu mâncatul sănătos e o prostie (iarăși nu știu dacă exact așa s-a exprimat, însă oricum asta reieșea), un fel de fiță: „Vai dragă, eu mănânc sănătos!”. Nici nu știu dacă mai e nevoie de comentarii. Hai că pe cei care mănâncă de la fast-food pentru că le place prea mult și nu pot să renunțe la asta să zicem că îi mai înțeleg, dar să spui că ăștia care trăiesc sănătos o fac din tâmpenie sau din fițe mi se pare o dovadă de prostie crasă.

Și aud atâta lume că e înnebunită după individul ăsta. Mai bine nu mă mai întreb de ce. Un circar înfumurat și prost cum rar mai găsești. Părerea mea. Și din păcate cred că oglindește poporul român din ziua de azi. Și aici o să mă opresc cu criticile că altfel, Doamne ferește, poate ajung ca el.

5 comentarii:

  1. Nu ma uit prea des la Mircea Badea, dar aseara s-a nimerit s-o fac. Nu am inteles de ce insista ca uraste sa vorbeasca despre Basescu, dar tot asta facea. Cred ca are o influenta destul de mare, daca uraste unele lucruri, de ce le face? Doar ca sa dea bine la public?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, mie imi place. Sau imi placea, cand inca eram in tara si ma uitam din cand in cand la emisiune. Poate intre timp s-a prostit, cine stie :))

    Mi se parea si mie uneori exagerat, dar cel putin pe vremea cand ma uitam eu era refreshingly de anti-mainstream si avea curajul sa spuna lucrurilor pe lume. Si sa stii ca sunt multe pisi dinastea care consuma produse organice (de ex.) pentru ca "e la moda". Serios. Acuma desigur, orice motiv ca sa te hranesti mai sanatos e unul bun :)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pt intelegerea acordata cu fast-food-ul :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bgodan: La tine m-am gândit. :))

    @Andreea: Mie mi se pare că e un mare circar, face tot felul de chestii ca să iasă în evidență. Nu mi se pare că face altceva decât să dea din gură și să îi înjure pe toți. Și e admirat de toată lumea. Zău dacă înțeleg de ce.

    @alienu: Good point.

    @Alina: Ca să se dea în spectacol bănuiesc. Sunt curios dacă l-a crezut cineva că nu o să mai vorbească de Băsescu. :))

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!