Bine ați venit la noi acasă!

duminică, 13 februarie 2011

Mulți ani să trăim!

Mă uitam acum câteva zile la articolele de pe blogul nostru și mi-am adus aminte ceva: acum fix un an scriam primele articole. Bine ați venit și vă invităm la concertul lui Make din Big Mamou de „ziua îndrăgostiților”. Totul a pornit dintr-o glumă, când i-am propus lui Tibi să ne facem și noi un blog. De ce să nu ne dăm și noi cu părerea ca tot românul? Sincer, nu am crezut că o să țină treaba. Dar uite că vreme a trecut și de atunci multe articole au apărut. Eu m-am atașat tare de Pat și Patachon.

Ca să păstrăm tradiția, cu ocazia zilei de 13 februarie o să vă invit din nou la concertul lui Marius Matache, tot în Big Mamou, tot în așa-zisa zi a îndrăgostiților. Pentru mine, 14 februarie nu înseamnă nimic altceva decât începutul blogului nostru și concertul lui Make. Sper că o să se păstreze tradiția asta și o să sărbătorim așa în fiecare an.

Le mulțumesc tuturor celor care ne apreciază (măcar așa puțin) și vă așteptăm în continuare pe aici!

Așadar, mâine la ora 20:30 în Big Mamou, concert Marius Matache și Folk Band Imperfect. Un concert obișnuit, cu atmosferă caldă, muzică frumoasă și ceva berică. Râs mult și bună dispoziție garantate. Deci, ne vedem acolo?

Piesa cu murăturile:

5 comentarii:

  1. Cred că erai dator să poveștești cum acum un an, după ce am stat amândoi ceva timp după miezul nopții tot cosmetizând blogul până am ajuns să ne ținem ochii deschiși cu scobitori ca în Tom și Jerry, în dimineața următoare îți dau un mesaj: „Bă, eu mut blogul pe wordpress!” :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim, Laura! :)
    Tibi, îmi pare rău că am uitat să povestesc chestia aia... O lăsăm pentru la anul, deși cine știe câte se mai adună până atunci. :)

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!