Bine ați venit la noi acasă!

joi, 10 februarie 2011

N-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit...

E de ajuns un maraton!
În ultimul timp mă tot plâng că am chef de un maraton, că vreau să trag de mine până nu mai pot, să-mi simt trupul cum refuză să mai facă încă un pas, să simt atmosfera de concurs, oamenii aplaudând și încurajând participanții și cel mai important, să simt gustul reușitei.
Zilele trecute am căutat pe net despre maratonul de la Moieciu de care știam că e prin mai și surpriză! Au început înscrierile!: http://www.ecomarathon.ro

Dacă ai chef să îți demonstrezi că poți face mult mai multe decât crezi, dacă vrei să-ți consolidezi încrederea în tine, dacă vrei să treci peste o perioadă dificilă din viața ta, aleargă un maraton. Efectul este incredibil, te va schimba radical, îți va schimba viața. Haideți să îl schimbăm pe „nu pot face asta” sau „nu este genul meu” cu „ hai să încerc și o să văd ce o să se întâmple”.

Mai sunt 3 luni. Schițează-ți un program de antrenament, modifică-ți obiceiurile alimentare, scoate-ți adidașii din pantofar și treci la treabă. A sosit momentul să faci ceva pentru tine.




7 comentarii:

  1. Pun pariu ca dupa ce ai scris postarea asta cu "modifica-ti obiceiurile alimentare" ai baut o bere :))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am băut, mă păstrez pentru diseară la Albinuță :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta vroiam și eu să spun, că sunt de acord cu articolul tău până la un punct. Adică la bere nu cred că o să renunț.
    Și nu mai minți, ai băut una și aseară!

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi aseară am băut dar Ruxi se referea că am băut o bere imediat după ce am scris articolul. Atunci nu am băut, am vrut, dar m-am gândit să mă însetez un pic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te-ai insetat si ai baut 2 beri mai tarziu :))

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!