Bine ați venit la noi acasă!

vineri, 9 martie 2012

Vinerea

Vinerea e ziua în care te trezești cel mai ușor. Vinerea, cafeaua are cel mai bun gust. Până și tramvaiul, ticsit de lume până atunci, e de data asta gol. Lumea are mai mult chef, nu mai țipă unii la alții, până nici nespălații parcă nu mai miros chiar așa de urât.

E ziua când șeful renunță la cravată și auzi „It’s Friday, everybody’s smiling!” Vineri te apucă cheful de muncă și termini tot ce n-ai reușit să faci în celelalte patru zile. Toată lumea e amabilă, binedispusă și își planifică ieșirea la bere pentru seara. E ziua cea mai lungă, pentru că începe devreme și se termină târziu.

Vinerea parcă și muzica sună mai bine, mâncarea are alt gust, lumea altă culoare, florile miros mai puternic, soarele e mai strălucitor, inima bate mai tare, oboseala nu mai e oboseală, frigul nu mai e frig, iar grijile sunt lăsate la păstrare pentru luni.

Vinerea e ziua mea preferată. Merită să muncești o săptămână fie și numai pentru faptul că la sfârșitul ei există ziua asta. Dacă vinerea nu ar fi existat, ar fi trebuit inventată. În sfârșit, eu unul vinerea arăt cam așa...


sursa foto

2 comentarii:

  1. Ba, nu te supara pe mine, dar stii vorba aia: daca toata saptamana astepti weekendul ar trebui sa-ti pui niste intrebari :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba nu, eu il inteleg perfect pe Andrei. Vinerea e si ziua mea preferata.
    Ce fain ai zis "E ziua cea mai lungă, pentru că începe devreme și se termină târziu", asa e! Work hard, party harder :))

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!