Bine ați venit la noi acasă!

miercuri, 18 aprilie 2012

Maya in Joy Pub

Până acum Andrei mergea la concerte la care eu nu aveam chef apoi scria pe blog și eu îmi băgăm unghia în gât că ce fraier am fost de nu am mers și eu. Acum s-a întâmplat invers, Andrei nu a venit și a ratat un super concert Maya (să te oftici mă mâine la birou când citești!). M-am oferit chiar să îl iau cu mașina de acasă și să-l aduc înapoi și tot nu s-a lăsat!

Adevărul este că și eu avusesem o zi super plină și eram pe punctul de a renunța să mai merg să îi văd pe Mishu Călian & Co. însă m-a readus Iulia pe calea cea bună. Cum am intrat am dat cu ochii peste foarte mulți folkiști (Make, Folk Frații, Puiu Crețu, cred că și Alina Manole) și chiar glumeam că este un concert între profesioniști, gen "hai să-ți arăt ce am mai învățat eu la chitară". Probabil că eram maxim 10 oameni care nu aveam nicio treabă cu niciun intrument, asta numărând și barmanii. Până la urmă faptul că majoritatea erau de-ai casei a dus la o atmosferă foarte prietenoasă și m-am simțit excelent.

Despre cum au cântat băieții... sunt subiectiv aici, pentru mine Maya este în Top 5 trupe românești. Îmi plac în orice condiții, fie ploaie, fie vânt, fie despărțire sau declarație de dragoste. Evident că mi s-au părut excelenți și aseară. M-a amuzat teribil când Mishu Călian a luat microfonul în mână și a coborât de pe scenă, parcă îl vedeam pe Johnny la concertele Folk Frate.

Vă las mai jos niște mostre din concert, nu se aud extraordinar însă sunt suficiente pentru a deschide pofta de a asculta Maya acolo unde există potențial de fan Maya ;) Ambele videoclipuri nu au începutul piesei, eu sunt mai mototol (ca să nu zic mămăligă că este cuvânt cu copyright Iulia) și până scot aparatul cântăreții ajung la refren.

P.S. Voi ați observat că toți din trupa Maya sunt încălțați în teniși? O fi condiție obligatorie pentru a face parte din trupă? :))

Maya - Viteza sângelui meu live @ Joy Pub 17.04.2012
 

Maya - Scrum live @ Joy Pub 17.04.2012

4 comentarii:

  1. Sigur eram acolo :) Consumatoare de rock bun de la Cluj :)Iar Maya suna din ce in ce mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate, mi s-a dus tot cheful de muncă după ce am citit asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi mai Tibi, n-ar fi fost pacat sa stai in casa?
    @ Andrei - o sa mai fie destule concerte Maya, don't feel bad about it :)

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!