Bine ați venit la noi acasă!

marți, 12 octombrie 2010

Facebook?!

Da, păi voi ce credeați? Trebuia să intru și eu în rândul oamenilor. Acum am și blog și cont de Facebook, mai rămâne doar contul de Twitter. Deși am negat deseori că voi intra în industria asta, până la urmă iată-mă aici.
A fost o hotărâre destul de spontană, dar care nu a avut la bază prostioare cum ar fi Farmville, întrebările alea de genul „Cum crezi că ar arăta X-uleasca în bikini?” sau ca să comunic cu prietenii (pentru că, totuși, sper să mai am timp să ies cu ei la bere și cu programul pe care îl am acum).
Aveam însă nevoie ca lumea care ne mai citește blogul din când în când să știe că mai existăm (pentru că pe messenger am intrat mai rar în ultima vreme și, bineînțeles, pe Facebook poate să vadă oricine oricând când a mai apărut un articol). Am hotărât să nu las blogul în paragină (așa cum am făcut în ultima vreme) și să revin în forță.
Pe de altă parte, am avut surpriza ca pe Facebook să dau de unii foști colegi sau vechi cunoștințe de care nu mai știam nimic de câțiva ani. Evident, timpul nu mi-ar fi fost de ajuns ca să mă văd cu toți în parte nici dacă aș fi vrut asta. Deci cred că și asta e o chestie bună.
În rest, numai de bine!

2 comentarii:

  1. Si poti sa vorbesti mai des cu mine, ca la bere iesim doar de Craciun si Paste cand vin in tara :)
    BTW, ne vedem de Craciun sper, e traditional :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident, cum aş putea rata tradiţionala întâlnire de Crăciun?
    Până atunci ne mai "vedem" pe Facebook, că altfel uit cum arăţi în atâta timp. :)

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!