Bine ați venit la noi acasă!

joi, 27 mai 2010

Încă unul

A murit Jean Constantin. Nu o să încep acum acum să spun că a fost un om extraordinar, nu se mai găsea nimeni ca el şi alte chestii din-astea care se tot spun pe la televizor de fiecare dată când se mai duce cineva. Probabil că asta ştiu mai bine colegii lui de breaslă. Ce pot să spun e că mă făcea mereu să râd sau măcar să zâmbesc şi el era unul dintre motivele care mă făceau uneori să mă mai gândesc dacă urăsc într-adevăr ţiganii aşa de tare.
El a fost un actor de comedie în adevăratul sens al cuvântului. Stau şi mă întreb, văd cum se duc unul câte unul pe zi ce trece (ăsta a devenit deja un clişeu), şi mă întreb: are cine să îi înlocuiască? Era normal să moară la un moment dat, avea 81 de ani (deşi nu cred că îi arăta), dar mai trist mi se pare că nu prea vin alţii din urmă. Şi tare aş vrea să mă contrazică cineva.
Dumnezeu să te odihnească, Jean Constantin!


3 comentarii:

  1. Singuru fapt care ma intriga...

    la Dinica au mers televizoarele toata ziua. Da o sa ziceti alt calibru alt caracter.
    Nu e asa, futu-i in gura cu criza lor, stirea cu nea Jean a mers fix juma de ora.

    ...respectu dat in afara de noi care poate pretuim valorile, e nul pentru altii.

    Trist.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. am auzit la televizor ca era de origine greaca, nu tigan :) deci trebuie sa gasesti alt motiv sa nu-i urasti asa de tare pe tigani... poate State =))

    2. e trist intr-adevar ca nu mai e... am vazut la sinteza zilei in seara aia un fragment dintr-o piesa de teatru cu el si cu stefan banica sr. daca esti curios poti sa-l cauti, a fost GENIAL!!

    RăspundețiȘtergere
  3. I-o fi mai bine acolo unde e... Nu mai trebuie sa se umileasca pentru bani cu spectacole sub calibrul lui, inconjurat de manelari si mazdrapoance. Dumnezeu sa-l odihneasca.

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!