Bine ați venit la noi acasă!

vineri, 14 mai 2010

La barza chioară îi face Dumnezeu cuib

Chiar mă gândeam zilele astea că e un pic cam nasol să particip la Maraton Piatra Craiului. Nu numai că nu mă simt pregătit să alerg 40km pe munte dar nu știu locurile, am fost doar de două ori în Piatra Craiului și nu prin locurile pe unde se aleargă la maraton. Totuși îmi doresc atât de mult să particip la un maraton montan, nu aș renunța. Nu am planuri mărețe, vreau doar să îl termin (sau ăsta e un plan măreț raportat la pregătirea și experiența mea în astfel de încercări!? asta rămâne să vedem...).

Uneori te miră cum viață le potrivește pe toate. Azi am intrat pe site-ul Knox, o revistă pe care nu cred că am citit-o vreodată. O mai frunzăream când eram a 7-a sau a 8-a și mergeam prin Herăstrău să mă uit la șmecherii care fac acrobații cu rolele. Ei dădeau interviuri în revistă. Deci e mare minune că am deschis site-ul acela. Ei bine, ce credeți voi că am găsit acolo? Păi mie nu mi-a venit să cred, încă mă mai mir. MARATON ÎN CIUCAȘ!!!
http://www.trail-running.ro/ciucas-trail-running.html
Nu cred că se putea un munte mai potrivit pentru primul meu maraton. Am fost pe aproape tot traseul pe unde se aleargă, mai puțin pe Culmea Văii Stânei, când am fost prin zona aia am urcat prin cheile Văii Stânei. Am să merg într-unul din weekendurile următoare pe tot traseul de alergare.

Data magică este 31 iulie. Maratonul are 40km și limita de timp este de 7h. Pe locuri, fiți gata, start! Mă duc să mă antrenez!

2 comentarii:

  1. Vlad_lazar90@yahoo.com14 mai 2010 la 23:30

    Chiar sunt curios cu ce impresii o sa vii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, ce oaspete de seamă am primit pe blog :). Mersi pentru vizită și te mai așteptăm!

    Impresiile probabil că le vei găsi tot pe blog. Sunt convins că un maraton e o experiență unică, mai ales dacă îl termini. Sigur va fi o luptă interesantă cu mine însumi.
    Hmmm... o luptă cu mine însumi!? Deci poate fi un singur câștigător, eu! :)) E o experiență în urma căreia sigur te vei cunoaște mai bine, atât fizic cât mai ales psihic.

    Chiar mă gândeam zilele astea la tine, nu te-am mai auzit demult. Poate facem o ieșire după ce vii din practică, trebuie să punem la punct planurile pentru niște 1A la vară :D

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!