Bine ați venit la noi acasă!

duminică, 16 mai 2010

Let's Do It, Romania!

Probabil cu toții ați auzit de marea acțiune de curățare din Estonia, acțiune în care s-a curățat toată țara de gunoaie (materiale, nu umane :) ) într-o singură zi. Sigur ați zis „ia uite, cum de la ei se poate și la noi nu pune nimeni mâna să ridice un șervețel de pe jos?”. Poate că nu știați dar este organizată o acțiune similară și la noi în țară. http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/ De ce să participi? Păi după ip-ul tău pot să îți spun că sigur ești deranjat de faptul că e mizerie pe jos, când te întreabă cineva cum a fost în ultima țară străină pe care ai vizitat-o începi cu „să vezi ce curat e la ei” iar dacă ar trebui să îi caracterizezi pe români primul gând ar fi „nesimțiți”. Ei bine, ar fi cazul să realizezi că schimbarea începe cu tine. Nu te mai plânge ca o fetiță că mama te-a născut în locul greșit, că guvernul nu face nimic sau că trăiești într-o țară de mitocani. Pune mâna și acționează. Te deranjează ceva, pune mâna și schimbă.

Noi deja avem o echipă de 5 membri gata formată. Dacă printre cititorii noștri se află vreun doritor să facă parte din echipa noastră poate să trimită un mail la neagutibi@gmail.com. Acțiunea are loc pe 25 septembrie 2010.

2 comentarii:

  1. Pacat ca nu o curatam si de gunoaiele umane, dar na e bine ca poti sa actionezi si asa. S'a cam terminat timpul sa se planga lumea, e cazul sa puna mana la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi dacă așa grăiești te așteptăm în echipă în caz că nu ai deja ceva aranjat pentru perioada aia :) Spune-mi dacă te interesează și am să-ți dau numărul echipei ca să te înscrii.

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!