Bine ați venit la noi acasă!

sâmbătă, 5 martie 2011

De nedescris

Nu știu alții cum sunt, probabil că le place să stea acasă să se odihnească după o săptămână de mers la serviciu, să se ducă la un film, la un restaurant sau pur și simplu să zacă. Dar pentru mine nimic nu se compară cu senzația pe care o ai după ce te întorci de la munte, terminat de oboseală, dureri de mușchi și somn (întâmplarea face că de data asta a fost o tură lejeră, dar desigur că ați înțeles ideea), bei o bere și te culci pe 4 locuri în accelerat și începe să îți sune în căști Imnul Pietrei Craiului. Adică „Stai liniștit, data viitoare o iei de la capăt”. Foarte bine. Și mai cred că nimic nu se compară cu schiul de tură. E magnific, e incredibil.

Și-aș vrea să vii și tu, să mergem împreună, să împletim acolo a Craiului cunună...

2 comentarii:

  1. Nehalit ești băi nene! Te scoli o săptămână întreagă la 6 jumate, te duci la concerte în unele zile apoi sâmbătă pleci cu noaptea-n cap la munte și duminică alergi 23 de km! Ce mănânci băi frate acasă, ouă de prepeliță!? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, se putea și mai bine, era vorba să mergem 2 zile la munte, nu doar sâmbătă. Deci cred că va trebui să mănânc ouăle de prepeliță crude.

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!