Bine ați venit la noi acasă!

luni, 21 martie 2011

Sfârșitul Lumii

Din când în când, mai aud pe la televizor sau mai văd scris pe undeva că se prezice venirea Sfârșitului Lumii. Nu a fost de data asta, nu-i nimic, vine altcineva cu altă teorie. Ei, și uite că a trecut și „Luna Mare” și tot nu a venit. Poate data viitoare, pe 21 mai am înțeles. Sau dacă nu măcar în 2012 (sau 2013 după noile teorii).

Ceea ce mă întreb eu este: oare indivizii ăștia care tot apar pe la tot felul de posturi chiar cred ce spun sau toate prostiile astea sunt făcute pentru audiență? E destul de interesant de știut, pentru că se găsesc destui gură-cască care îi ascultă.

Am auzit și de câțiva italieni care s-au apucat să își construiască bunkere în care își vor căra multe provizii ca să supravieţuiască venirii Apocalipsei. Mă întreb, oare până unde poate merge prostia omenească?

Nu vreau să țin nicio teorie acum, dar din câte știam eu, în Biblie se spune că Sfârșitul Lumii va veni atunci când nimeni nu se va aştepta. Şi aici intervine un paradox: cum se va întâmpla asta de vreme ce tot timpul cineva se aşteaptă?

2 comentarii:

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!