Bine ați venit la noi acasă!

vineri, 9 noiembrie 2012

Roger Waters la București!


Am aflat acum 15 minute. Încă sunt în stare de șoc. Îmi tremură mâinile când scriu și vocea când dau vestea mai departe. Îmi vine să plâng, să râd, să țopăi, să cânt, să strig. Am verificat informația de 10 ori, în timp ce încă mă frecam la ochi. Dar nu, n-ar ce să fie, visul s-a împlinit, în sfârșit. O confirmă și site-ul oficial: Roger Waters vine la București cu turneul The Wall pe 28 august, la anul! O să fie prima dată când o să fac ceea ce până acum nu înțelegeam la unii fanatici: îmi iau bilet în față și mă așez de diminață la coadă, să fiu sigur că prind primul rând. Nu știu dacă e în timpul săptămânii, nici nu mă interesează, îmi iau o zi de concediu. Pff. Nu știu, alte cuvinte nu îmi mai găsesc acum. Încă îmi bate inima ca la nebuni. Vorbim altădată!

sursa foto

2 comentarii:

  1. Daca ai sti cat de bine te inteleg... :)Toata ziua aceea am avut o stare vecina delirului.
    Si eu aflasem dimineata, si l-am sunat pe taica-miu, sa ii spun si lui; el de mai bine de 30 de ani vrea vada Pink Floyd live, si acum are sansa sa il vada pe Roger cu The Wall :D Sa ne "vedem" cu bine acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ales că vestea a venit într-un moment în care eu unul nu mă mai așteptam să se întâmple vreodată. A fost o zi magică și sunt convins că 28 august o să fie și mai și. Să ne vedem cu bine la concert, atunci! :)

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!