Bine ați venit la noi acasă!

miercuri, 10 august 2011

Când vine toamna

M-am trezit azi dimineață la 6 și era înnorat, răcoare și încă nu se luminase bine. Mi s-a făcut un gol în stomac și m-a cuprins melancolia - am realizat că mai este puțin și se termină vara. Am simțit din nou ușoara senzație de panică pe care o simt în fiecare an când văd cum zilele devin mai mici într-un ritm alarmant de rapid.

Mi-aș fi dorit să lucrez dar nu am fost bun de nimic. Mă simțeam gol pe dinăuntru. Mi-am făcut o cafea în care am pus și un pic de coniac.

Și brusc mi-am adus aminte de "Destin - când vine toamna" și mi-a venit un chef nebun să merg la Folk Frate și să beau o bere, să mă întorc pe jos acasă ușor amețit cântând cine știe ce refren. Da, asta o să fac diseară. Și cum mi-a revenit buna dispoziție am realizat că totuși suntem abia în august și câte planuri mai am lunile următoare: Valea Mălinului, 3 maratoane, creasta Pietrei Craiului.

2 comentarii:

  1. O seara de folk a fost intotdeauna bine venita iar ploaia de miercuri parca a oprit timpul in loc, asa ca planuieste in continuare cat poti tu de mult. Nu te poate opri nimeni…
    P.S.: Chiar mi-a placut ca nu a fost multa lume… Lejer si aerisit

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!