Bine ați venit la noi acasă!

miercuri, 20 iulie 2011

Libertate frate, la toamnă facultate!

Oficial sunt student la Psihologie. Am luat 9,25 la admitere. Sunt un pic dezamăgit, îmi doream foarte mult un 10 atât pentru orgoliul meu cât și ca să obțin bursă. N-a fost să fie. Pe de altă parte știu că nu m-ar mai fi ținut nervii să mai reiau manualul, simțeam că știu ideile prezentate acolo și mă enervam când le citeam încă o dată.

Au fost 20 de note de 10. Felicitări măi băieți! (e doar o expresie, felicitări și fetelor, nu sunt misogin :P )

Partea dureroasă e în josul clasamentului. Au fost 5-6 intrați cu media 5 și mai sunt mulți cu 5 pe lista de așteptare în caz că se retrage cineva. Practic tot ce trebuia să faci ca să intri (la taxă, ce-i drept!) era să iei examenul cu un pic mai mult de 5. Cu foarte puțin mai mult, adică un 5,01 îți asigura intrarea. Urât.

Să vă zic una și mai urâtă: au fost 170 de picați. Din 516 câți au dau examenul 170 au luat sub 5! Ți se zbârlește pielea. Cum dom'le, chiar așa greu e să pui un pic acolo mâna pe carte!? Era vorba de un singur manual, în jur de 14 lecții. Sunt curios ce au gândit cei care au venit la examen și au luat nota 1-2. De fapt cred că bănuim cu toții ce au gândit.

Un comentariu:

  1. Poate au mai dat si la alta facultate aia cu nota mica. Eu cred ca or sa ramana locuri libere garla...

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!