Bine ați venit la noi acasă!

miercuri, 12 octombrie 2011

Ce înseamnă spiritul de turmă

Eram în căutarea unui bancomat ING ca să scot bani (deh, eu întotdeauna scot, niciodată nu depun). Nu râdeți, că nu e ușor de găsit, mai ales că în ultima vreme s-au închis vreo 3 de prin centru (asta numai din ce știu eu). În fine, e greșit spus „căutam” pentru că știam unde e. Înăuntru, coadă de 5 persoane la unul din bancomate, la celălalt nimeni. Fir-ar să fie, ca de obicei unul nu merge! Mă așez la coadă și trag un ochi către unitatea liberă, dar nu mi se pare nimic în neregulă. Mă mai uit o dată și, după ce stau puțin pe gânduri, îmi încerc norocul.

Îmi scot banii fără problemă și plec, în timp ce coada se divizează în două. Sunt curios dacă cineva dintre alea 5 persoane s-a gândit că s-ar putea să funcționeze și celălalt bancomat.

2 comentarii:

  1. Opa! Ce bancomate s-au închis?
    Apropo de chintesenţa articolului, ai fi uimit să vezi cât de mulţi sunt incapabil să se descurce în situaţii simple de viaţă... aşa că probabil merg pe mâna altora (presupunând că sunt mai deştepţi ca ei).

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a închis mai întâi ăla din Piața Amzei, dup-aia ăla de la Odeon și am impresia că s-a închis de mai de curând și unul de pe Calea Victoriei.

    Știu despre ce vorbești... Câteodată mai făceam și eu așa, dar am ajuns la vorba aia: decât să faci greșeala altora, mai bine greșeala ta. :)

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!