Bine ați venit la noi acasă!

luni, 10 octombrie 2011

Eroii din viața noastră

Inspirat de articolul lui Andrei, Turul României pe 2 roți și 2 picioare am început să mă gândesc la eroii din viața mea. Oameni care ajută, inspiră, schimbă ceva cât de mic în lumea în care trăiesc.


Și sunt destui astfel de oameni, începând cu familia mea care de multe ori a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-mi fi mie mai bine și continuând cu Andrei care a refuzat să abandoneze la maraton în Piatra Craiului deși avea genunchiul făcut praf, echipa Paramongols care au scos bani din buzunarul propriu pentru a duce o ambulanță în Mongolia în stare cât mai bună, Oana Pârjolea și echipa EcoXtrem care s-a zbătut pentru ca montaniarzii să aibă curent electric la refugiile din Făgăraș.

Și mai sunt mulți pe care nu îi cunosc personal dar tare mi-aș dori: Dinu Mititeanu, Lucian Clinciu, Toma Coconea. Ei sunt doar câțiva care îmi vin acum în minte.

De ce refuzăm să îi vedem?

4 comentarii:

  1. Poate pentru că suntem ocupați să îl înjurăm pe Băsescu și să spunem „Vai, ce țară de țigani avem!”. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si eu cred ca ne plangem si criticam cam mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. - pentru ca noi insine suntem participanti intr-un " concurs" nu tocmai fair-play unde ne inghiontim si ne impingem pt a "castiga" un trai mai bun ...
    - pentru ca se promoveaza nonvalori ...pentru ca ...
    din pacate sunt prea multi pentru ca ...
    din fericire mai exista cateva persoane care vad eroii din viata noastra si ne atentioneaza "tragandu-ne de maneca" si pentru asta trebuie sa le MULTUMIM

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!