Bine ați venit la noi acasă!

marți, 11 octombrie 2011

Folk din pana mea

... în pana mea, ce concert a fost aseară în Joy Pub! Lansarea discului cu versurile lui Sorin Poclitaru a strâns la un loc mulți artiști și oameni faini. De unii am tot auzit până acum și mi-a făcut plăcere să îi văd pentru prima oară: Adi Beznă e senzațional, un monument de bună dispoziție și glume! Pe alții abia așteptam să îi revăd: Emeric Imre, Ovidiu Mihăilescu, Make (care din păcate nu a mai ajuns), Puiu Crețu. Pe alții, cum ar fi grupul Zări, abia i-am cunoscut, dar mi-au plăcut la nebunie! Au fost și cântece pe versuri de Sorin Poclitaru (un om incredibil, care organizează concerte folk la Gura Humorului din propriul portofel), au fost și versuri recitate (foarte frumoase!), au fost și tot felul de alte cântece cunoscute. Totul a culminat, ca de obicei, cu Nebun de alb.

Per total, o seară mai mult decât reușită, care și-a meritat din plin banii (adevărul e că era aproape imposibil să nu-i merite când în prețul de 20 de lei intra discul proaspăt lansat). Atmosfera a fost extraordinară, toată lumea cânta, zâmbea, sorbea. Și s-a cântat mult, mult, nici nu am rezistat până la sfârșit, aducându-mi în cele din urmă aminte că a doua zi mai și lucrez. Ce oameni frumoși, ce seară frumoasă!


... ce piesă frumoasă!

5 comentarii:

  1. Şi n-am înţeles de ce "în pana ta"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi pentru că așa s-a numit evenimentul. :)) Se referă la pana de la chitară, desigur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian Bezna despre Poclitaru: "La asa degete, va-nchipuiti cata pana!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Băi da' perverşi mai sunt ăştia, să mor io... Nu s-au potolit după minunata aluzie titlului şi siglei date festivalului "Folk You".

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!