Bine ați venit la noi acasă!

luni, 17 octombrie 2011

Ne revenim și noi un pic?

Mda, știu, s-a discutat deja prea mult pe tema asta. Jurnaliștii sunt fericiți, au un nou subiect pe care să îl toace cu grămezi de remarci penibile, întrebări stupide și agasante, hohote de plâns. Dar... hohote de plâns pentru cine oare? Pe cuvântul meu dacă după accidentul petrecut ieri am auzit altceva decât „Săracul Huidu!”, „Nu pot să cred cât ghinion are omul ăsta!”

Băi oameni buni, stați un pic că nu am înțeles. De oamenii ăia doi (sau trei?) pe care i-a omorât și familiile lor ce să mai zicem? Ăia cât ghinion au avut să fie omorâți fără nicio vină? A, da, ei nu sunt vedete, ei nu contează. Huidu nu adaptase viteza la condițiile de trafic și a tăiat curba. Cu toată familia în mașină. În schimb televiziunile îl arată întruna stând trist cu mâna la frunte. Sincer, chiar îl compătimesc. Dacă aș fi în situația lui, cred că aș înnebuni. Dar nu e, mă, vina lui? Nu și-a făcut-o cu mâna lui? Am auzit un reporter întrebând nu mai știu pe cine dacă Șerban va scăpa mai ieftin datorită statutului social. Ne revenim și noi un pic?

2 comentarii:

  1. Pe jurnalişti o să îi auzi mereu discutând aşa; şi în general în toată mass-media (nu numai românească). Se caută culoare, mediatizare, oferte picante pentru public. Sigur că nimeni nu o să comenteze de soarta săracilor oameni, ci în prim plan vor fi vedetele. Rating cu sare! Asta e, în societate din păcate primează banul. Dar asta nu înseamnă că toată lumea este de fapt interesată doar pe unde va scoate cămaşa Huidu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu zic că toată lumea e interesată pe unde scoate cămașa Huidu. Zic doar că o s-o scoată și că nu înțeleg de ce toată lumea îl plânge că a avut ghinion că a omorât 3 oameni făcând o tâmpenie.

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!