Bine ați venit la noi acasă!

vineri, 28 octombrie 2011

Metallica și Lou Reed

Poate că știați deja, poate că eu am descoperit-o mai greu. Dar... refuz, aș vrea să pot să refuz să cred așa ceva. Am tot sperat că e o glumă, am început să citesc comentariile în speranța că o să aflu că cineva a pus la mișto melodia aia pe YouTube. Auzisem de colaborarea dintre Metallica și Lou Reed, dar nu mă rosese până acum curiozitatea să văd ce minunăție au făcut. Lou Reed era ok la vremea lui, dar habar nu aveam ce mai e cu el și cum o mai duce. Era mai bine dacă nu aflam.

... cu atât mai mult cu cât de vorba de Metallica. Ce s-au gândit ăștia, să facă un act de caritate? După ce că în ultima vreme au fost într-o mare pană de inspirație, au înlocuit și vocea lui Hetfield. Nu mi-a plăcut niciodată St. Anger. Când a apărut Death Magnetic, l-am descărcat de pe net, l-am ascultat o singură dată și l-am șters. Însă, părerea mea, asta e mult mai rău! E un fel de Stilu' Oprișan, doar că înregistrat într-un studio. Băi nene, cred că și eu cu Tibi cântam mai bine astă iarnă la karaoke! E oribil, groaznic, terifiant, dezolant, cumplit, n-am cuvinte. Și când te gândești că o să iasă un album întreg așa!


6 comentarii:

  1. Bine ai punctat că noi cântam mai bine astă iarnă la karaoke. A se ține cont că era și iarnă și eram răgușiți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariul cel mai apreciat pe youtube: next they will do an album with justin bieber, called "...and justin for all"... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. what has been heard cannot be unheard! the horror!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nope, albumul nu e nici pe gustul meu, dar din cate am inteles e un fel de colaborare artistica si oricum mai degraba ceva pentru fanii Lou Reed. Probabil un experiment ca si S&M, dar de data asta nu a iesit cum trebuie.

    at despre Death Magnetic, eu zic sa-i mai dai o sansa: http://www.youtube.com/watch?v=gNh-Yydlx1Y

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm, merge Unforgiven III. Da, uite asta cu Death Magnetic e o idee bună. Chiar nu știam ce să mai ascult pe la serviciu (noroc că am căști :))). Să-i mai dăm o șansă.

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!