Bine ați venit la noi acasă!

luni, 24 octombrie 2011

...și ȘOC!

Știre ȘOC astăzi de dimineață: Rihanna a fost văzută ieșind dintr-un sex shop, unde a stat doar 5 minute și a cheltuit 1150 €. Vai de mine, vorbești serios?! Nu se poate! Dar nu ne spuneți și nouă ce a luat de banii ăia? Și oare cu cine o să folosească jucăriile (mă scuzați că nu sunt prea documentat, nu știu cine e iubitul Rihannei, în caz că are)? Este inadmisibil așa ceva. După ce că sunt atât de obosit, acum nici nu o să dorm la noapte din cauza asta.

Nu o să înțeleg niciodată meseria de paparazzi. Ce o fi atât de interesant să stai de dimineață până seara după fundul Rihannei? Sau să o urmărești pe Lady Gaga când se duce la WC? Mă scuzați, probabil că o poză cu Rihanna care iese din sex shop valorează mii de euro. Atunci mi-ar plăcea și mie să am meseria asta. Dar totuși, pe cuvântul meu... încep să cred că știrile erau mai interesante pe vremea când acolo apăreau doar tovarășa și tovarășu'.

2 comentarii:

  1. Sa stii ca prefer stiri d-astea fata de stiri cu locatari de bloc recalcitranti care omoara alpinisti utilitari. Sau ii lasa in stare de legume. Tu nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e greu să spun că prefer vreuna...

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!