Bine ați venit la noi acasă!

luni, 10 octombrie 2011

Turul României pe 2 roți și 2 picioare

Care e avantajul să ai propria afacere? Desigur, ar fi multe, dar unul dintre ele e că poți să faci așa ceva. Ca să nu mai vorbesc și de norocul de a avea o nevastă care te lasă să pleci de nebun vreo două luni prin țară. Singur, doar tu și cu motocicleta. L-am văzut pe Andrei Samoil ieri pe TVR 2 (semn că televiziunea nu a murit de tot) și mi-a plăcut tare mult! Și el, și ideea lui. Dacă aveți timp să citiți și să vedeți câteva poze, nu ezitați (cu riscul de a vă face să vă luați chiar mâine un rucsac în spate și să plecați). Aici un link cu povestea completă. Avem ATÂT de multe locuri de văzut!

3 comentarii:

  1. De asta stiai? http://www.youtube.com/watch?v=iljV_kRDyzM

    Tipul a plecat in Mongolia cu motocicleta, singur. Pentru a face rost de bani pentru aventura lui a avut o idee absolut extraordinara:

    "Cu o lună înainte de plecare, şi-a dat seama că i-ar prinde bine nişte bani în plus faţă de bugetul alocat iniţial. Exact banii de benzină. Pentru că nu mai avea timp sa obtina parteneriate pentru difuzarea unor reportaje de pe drum, lui Mihai i-a venit o idee originala: a împărţit drumul său în segmente de câte 500 de kilometri şi în schimbul a 50 de euro pentru fiecare segment vândut a oferit cumpărătorului povestea si fotografiile realizate pe bucata respectivă de drum. Numele fiecăruia a fost scris pe un abţibild lipit pe parbrizul lui Doyle -- motocicleta cu care a plecat la drum. În urma postării anunţului pe un forum de motociclism, Mihai a vândut toti kilometri în mai puţin de două săptămâni. 43 de oameni au primit drept chitanţă un abţibild cu logo-ul Mongolia.ro şi câte o scrisoare. "

    Inchei comentariul cu vorbele lui: "planeta asta este aici ca sa o vedem!"

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt si in articolul de care zici tu este pomenit Mihai Barbu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, am citit și despre tipul ăsta ulterior. :) Genial, n-am ce zice!

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!