Bine ați venit la noi acasă!

luni, 14 noiembrie 2011

Am o problemă

Și problema nu-i mică. Bine, fără nicio legătură cu link-ul, am o problemă cu ăștia de la Golden Deals. E tare ideea cu site-urile astea de reduceri, dacă le urmărești poți să faci ceva afaceri faine. Doar că de la un moment dat devin prea insistenți. La început primeam un sigur e-mail pe zi, acum au ajuns la 2 sau 3, pentru că au mai băgat și Golden Deals Travel și nu știu ce alte chestii. Păi chiar așa, văd că am un mesaj necitit, sper și eu că mi-a scris vreo gagică și când colo... Golden Deals! Drept pentru care m-am cam plictisit. Oricum nu am cumpărat nimic de la ei și mai primesc oferte și de la alte câteva site-uri.

M-am hotărât să mă dezabonez. Ce, credeați că e așa ușor? Mai întâi sunt atenționat că pe proprie răspundere că nu vreau sa mai primesc e-mailuri cu ofertele Goldendeals.ro, cu discounturi de pana la 90%, ci prefer sa achizitionez serviciile cu tarif integral. Adicătelea, prost să fiu să vreau să fac asta, nu? Dar eu totuși vreau, apăs link-ul și primesc următorul răspuns:


Asta e, n-ai reușit, n-ai decât să te întorci la home page. Am mai încercat de vreo 10-15 ori, zi de zi, tot așa. Poate ar trebui să-mi schimb adresa de e-mail? Cine îmi spune cum să scap de porcăria asta are o bere de la mine.

6 comentarii:

  1. :)) vai de tine, asa iti trebuie daca te abonezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar așa, dacă am vrut să achiziționez serviciile cu discount-uri de până la 90% în loc să plătesc tariful integral...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai ca nu au venit inca dupa degete.. >:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai frate, e genial! :))
    Imi place ca zice "nu ai reusit sa te dezabonezi" ca si cum ar fi vina ta" :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Băi, o fi vina mea că nu am apăsat destul de tare butonul de la mouse!

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!