Bine ați venit la noi acasă!

vineri, 25 noiembrie 2011

Mika's gonna get you down

Nu știu dacă am mai spus-o pe aici. Dacă nu, o spun acum, nu-i problemă: în general, reclamele la furnizorii de servicii de telefonie mobilă mi se par foarte stupide și enervante. Din punctul meu de vedere, ăștia își fac mai mult anti-reclamă cu prostiile astea. Bineînțeles, în frunte se află Vodafone cu Maximia lor și chitara lui Smiley. Dacă nu ar avea toți prietenii mei Vodafone (cred că nu greșesc dacă spun asta), cred că aș renunța la serviciile lor doar din cauza celor menționate mai sus.

Până acum, cei mai cuminți mi se păreau ăștia de la Orange. Nici cu Mika nu aș avea nimic, ar putea fi chiar un tip de treabă dacă media n-ar exagera atât de mult cu melodiile lui. Eram atât de fericit că am scăpat de ceva vreme de aia cu Relax, take eeeeeee[...]eeeasy, care mă îndemna fix la polul opus al respectivului mesaj. Totodată, având în vedere că în ultima vreme sunt cam certat cu televizorul, cred că n-ar fi normal să aud atât de des reclama aia. În fine, cu toată stima, dacă mai aud o singură dată melodia asta, cu tot calmul meu, cred că o să fac apoplexie, o să mă urc pe pereți, o să tai cablul de la televizor.

(sursa foto)

2 comentarii:

  1. Hai mai, reclamele din seria asta au fost foarte funny: http://www.youtube.com/watch?v=tB1wUP3pjVY&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asta e destul de simpatică, deși eu unul nu îmi amintesc de ea. Am și spus că ăia de la Orange erau cât de cât mai ok, cel puțin în comparație cu Maximia. De multe ori însă și reclamele mai bune devin enervante pentru că sunt difuzate prea des. Cel puțin așa mi se pare mie...

    RăspundețiȘtergere

Te mănâncă limba? Ia să vedem de ce ești în stare!